--- PRESTAVLJENO --- PROFIL DOMINANTNOSTI - NOV DATUM BO SPOROČEN NAKNADNO

18majCel Dan19--- PRESTAVLJENO --- PROFIL DOMINANTNOSTI - NOV DATUM BO SPOROČEN NAKNADNOTHE DOMINANCE FACTOR(Cel Dan) OŠ Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 ŽirovnicaMožnost zgodnje prijave po znižani EARLY BIRD ceni do5. april 2020

Podrobnosti Dogodka


carla hannaford1

Predavatelj-ica

dr. Carla Hannaford

Pogoji za udeležbo

Dogodek je odprt za vse.

Opis EVENTA

Vsebina EVENTA

Udeleženci dvodnevne izkušenjske delavnice odkrivajo povezave, ki se vzpostavijo še pred rojstvom in povezujejo možganski polobli, oči,  ušesa, dlani in stopala z načinom razmišljanja, učenja, dela, igre ter njihovo medsebojno prepletanje. Delavnica ponuja nepogrešljivo orodje tako za boljše poznavanje in razumevanje sebe, svojih priljubljenih načinov delovanja in učenja kot tudi za učinkovitejše razumevanje in sporazumevanje z drugimi. Predstavljeni pristopi se uporabljajo širom po svetu, v poslovnih okoljih, domovih,  šolah,  z učenci s posebnimi potrebami  – povsod, kjer lahko spodbujajo učenje, ustvarjalnost, produktivnost in radost na vseh življenjskih področjih.

Dr. Carla Hannaford je biologinja, svetovno priznana nevroznanstvenica, nagrajena avtorica štirih knjig in v 50 državah poznana mednarodna svetovalka na področju izobraževanja. Njeno delo navaja preko 1000 knjig in publikacij, ki se ukvarjajo z znanstveno razlago učenja.

Jezik EVENTA

Angleščina

Ali bo prevajanje

Ne

Čas

maj 18 (Ponedeljek) - 19 (Torek)

Lokacija

OŠ Žirovnica

Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Organizator

Avevita, Meta Bizjak Eržen s.p.

avevitaslo@gmail.com Na Trati 17, 4248 Lesce

Izvedi več ..

Možnost zgodnje prijave po znižani EARLY BIRD ceni do

5. april 2020

Naslov vrste vstopnice

Kotizacija za seminar Profil dominantnosti (18. - 17. maj 2020)

Vstopnice za ta dogodek niso več na voljo za prodajo!