MOVEMENT DYNAMICS® DINAMIČNO GIBANJE

09novCel Dan10MOVEMENT DYNAMICS® DINAMIČNO GIBANJE(Cel Dan) OŠ Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Podrobnosti Dogodka


maria obermair

Predavatelj-ica

Maria Obermair

Pogoji za udeležbo

Opis EVENTA

Vsebina EVENTA

Na tem nadaljevalnem seminarju pedagoške kineziolgije pridejo do izraza tako veselje do gibanja, ples in glasba, kot tudi spoznavanje novih vaj in uravnoteženj za integracijo. Seminar Dinamično gibanje Movement Dynamics® ni zgolj zabaven, ampak ponuja tudi čudovito možnost, da pri sebi in drugih vzpostavimo ravnovesje in na nežen način odpravimo ovire pri učenju in delu.

»Gibanje je viden izraz naših telesnih, duhovnih in čustvenih sposobnosti; dinamično gibanje je podlaga za kreativnost, svobodo in izbiro naših misli ter dejanj. Enostavno dostopni in učinkoviti gibalni modeli nam zagotavljajo dovolj energije, da lahko uresničimo naše namere.« Gail Dennison

1. dan: Tri dimenzije inteligence ped-k bomo podrobneje raziskali in spoznali enkratno dinamiko gibanja vsake dimenzije. Uravnoteženja na seminarju Movement Dynamics® podpirajo ponovno odkrivanje prirojenega, naravnega ritma in sicer tako, da nas povežejo z našimi zabavnimi gibalnimi vzorci in spodbudijo naše vzorce aktivnosti z namenom enostavnega in zabavnega učenja. Visoko energijska glasba podpira to integracijo.

2. dan: Ključna tema drugega dne seminarja Movement Dynamics® je razvijanje sposobnosti za usklajevanje gibanja in učenja. Ta dan ponuja nove gibalne vaje v kombinaciji z glasbo, od katerih nekatere vsebujejo več kot šestdeset Brain Gym® in Vision Gym® vaj, kot tudi gibanja za integracijo in križna gibanja, ki so razvrščena v tekoče in povezujoče vzorce. Obenem boste spoznali nova uravnoteženja.

Jezik EVENTA

Angleščina

Ali bo prevajanje

Da

Čas

november 9 (Sobota) - 10 (Nedelja)

Lokacija

OŠ Žirovnica

Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Organizator

Avevita, Meta Bizjak Eržen s.p.

avevitaslo@gmail.com Na Trati 17, 4248 Lesce

Izvedi več ..