MNRI® INTEGRACIJA REFLEKSOV PRI OTROCIH S POSEBNIMI POTREBAMI

28augCel Dan31MNRI® INTEGRACIJA REFLEKSOV PRI OTROCIH S POSEBNIMI POTREBAMIMNRI® SPECIAL NEEDS CHILDREN REFLEX INTEGRATION(Cel Dan) OŠ Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Podrobnosti Dogodka


Pamela Curlee

Predavatelj-ica

Pamela Curlee

Pogoji za udeležbo

Dogodek je odprt za vse.

Opis EVENTA

Metoda dr. Masgutove je univerzalna metoda, pri kateri gre za ponovno uravnoteženje nevrološkega razvoja in integracijo primarnih gibov, refleksov, koordinacijskega sistema in sposobnosti za optimalno delovanje, razvoj in učenje.

Vsebina EVENTA

Seminar temelji na integraciji refleksov pri otrocih s posebnimi potrebami. Njihove razvojne posebnosti so tako specifične, da je potrebno tudi pri integraciji narediti individualiziran program in uporabiti prilagojene tehnike. Seminar pokriva različne vrste posebnih potreb: vedenjsko problematiko, strahove in fobije, avtizem, cerebralno paralizo, razvojni zaostanek na kognitivnem področju ali na čustvenem področju. Ta populacija otrok ima posebne potrebe, ki predstavljajo izziv pri ocenjevanju, razumevanju in nudenju ustrezne pomoči.

 

NAMEN SEMINARJA

Na 4-dnevnem seminarju se boste naučili, kako nevro-senzo-motorično integracijo refleksov po metodi dr. Masgutove prilagoditi različnim posebnim potrebam. Seminar je namenjen tistim, ki se s tem profesionalno ukvarjajo, staršem, vzgojiteljem in učiteljem. Seminar pokriva široko paleto razvojnih zaostankov, ki so vezani na različne refleksne vzorce (refleks plazenja, asimetrični tonični vratni refleks, simetrični tonični vratni refleks, refleks podpore rok, galantov refleks, babkinov, refleks babinski, landau, morojev, tonični labirintni, abdominalni, varovalni refleks stopal, prijemalni …), med drugim pa tudi teoretična izhodišča.

Jezik EVENTA

Angleščina

Ali bo prevajanje

Da

Čas

avgust 28 (četrtek) - 31 (Nedelja)

Lokacija

OŠ Žirovnica

Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Organizator

Avevita, Meta Bizjak Eržen s.p.

avevitaslo@gmail.com Na Trati 17, 4248 Lesce

Izvedi več ..