MNRI® INTEGRACIJA REFLEKSOV IN STRESNI HORMONI

06octCel Dan08MNRI® INTEGRACIJA REFLEKSOV IN STRESNI HORMONIMNRI® REFLEX INTEGRATION AND STRESS HORMONES(Cel Dan) OŠ Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Podrobnosti Dogodka


MNRI

Predavatelj-ica

Lori Burgess

Pogoji za udeležbo

Opravljeni seminarji: Integracija dinamičnih in posturalnih refleksov, 2 MNRI seminarja po izbiri

Opis EVENTA

Metoda dr. Masgutove je univerzalna metoda, pri kateri gre za ponovno uravnoteženje nevrološkega razvoja in integracijo primarnih gibov, refleksov, koordinacijskega sistema in sposobnosti za optimalno delovanje, razvoj in učenje.

Vsebina EVENTA

Seminar Integracija refleksov in stresni hormoni temelji na teoriji in praksi. Udeleženci bodo spoznali nevrofiziološke in psihološke vidike stresa, distresa in tavmatičnega stresa. Cilj je, da bodo spoznali pomen integracije refleksov in njihov vpliv na delovanje možganov, kako se znebiti stresa, posttravmatskega stresa in kako lahko integracija refleksov vpliva na posttravmatski stresno motnjo. Naučili se bodo ocenjevati stopnjo integracije sledečih refleksov, ki so povezani s stresom: varovalnim refleksom jedra, Morojevim refleksom, refleksom ohromitve zaradi strahu. Ocenjevanje se nanaša tudi na dihalni sistem in druge reflekse, ki telesu omogočajo zaščito in vplivajo na regulacijo stresnih hormonov.

Jezik EVENTA

Angleščina

Ali bo prevajanje

Da

Čas

oktober 6 (Petek) - 8 (Nedelja)

Lokacija

OŠ Žirovnica

Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Organizator

Avevita, Meta Bizjak Eržen s.p.

avevitaslo@gmail.com Na Trati 17, 4248 Lesce

Izvedi več ..