--- PRESTAVLJENO --- FIZIOLOŠKE OSNOVE UČENJA - NOV DATUM BO SPOROČEN NAKNADNO

16majCel Dan17--- PRESTAVLJENO --- FIZIOLOŠKE OSNOVE UČENJA - NOV DATUM BO SPOROČEN NAKNADNOPHYSIOLOGICAL BASIS OF LEARNING(Cel Dan) OŠ Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 ŽirovnicaMožnost zgodnje prijave po znižani EARLY BIRD ceni do5. april 2020

Podrobnosti Dogodka


carla hannaford1

Predavatelj-ica

dr. Carla Hannaford

Pogoji za udeležbo

Dogodek je odprt za vse.

Opis EVENTA

Vsebina EVENTA

  • Odkrijte skrivnost učenja na neverjetni izkušenjski ravni.
  • Seznanite se z obsežnimi najnovejšimi raziskavami možganov.
  • Spoznajte razvoj učenja in razloge za učne blokade.
  • Raziščite preprosto učinkovitost Brain Gym-a® in podobnih gibanj.

 

Enkratno in izredno izkušenjsko usmerjeno izobraževanje spodbudi učenje in ustvarjalne potenciale vsakega udeleženca na vseh področjih njegovega življenja. Hkrati ponuja ključne odgovore vsakomur, ki želi učinkovito pomagati sebi, svojim otrokom ali učencem različnih starosti. Delavnica udeležencu predstavi znanost na kateri temeljijo učni procesi in ponuja razloge in praktične, nemedikamentozne rešitve za hiperaktivnost, disleksijo, avtizem in druge učne in vedenjske težave. Predavateljica, dr. Carla Hannaford, je priznana avtorica knjižnih uspešnic: SMART MOVES: Why Learning is not All in Your Head, THE DOMINANCE FACTOR: How Knowing Your Dominant Ear, Eye, Brain, Hand & Foot Can Improve Your Learning, and PLAYING IN THE UNIFIED FIELD, Raising and Becoming Conscious, Creative Human Beings. Njeno izkušenjsko naravnan stil poučevanja je hkrati zelo učinkovit in prijeten.

Dr. Carla Hannafor je biologinja, svetovno priznana nevroznanstvenica in predavateljica s preko 40-imi leti izkušenj na področju poučevanja. Med drugim je 20 let poučevala biologijo in štiri delala kot šolska svetovalka za otroke z učnimi težavami. Od leta 1988 je mednarodno priznana svetovalka na področju izobraževanja in izvajalka delavnic v 50 državah. Na njeno delo se sklicuje preko 1000 knjig in publikacij o znanosti na kateri temeljita učenje in Brain Gym®. Kot gostujoča predavateljica je bila izbrana na AHO – Soviet Project, priznana s strani Who’s Who in American Education in za svoje delo nagrajena s številnimi nagradami.

Jezik EVENTA

Angleščina

Ali bo prevajanje

Ne

Čas

maj 16 (Sobota) - 17 (Nedelja)

Lokacija

OŠ Žirovnica

Zabreznica 4, 4274 Žirovnica

Organizator

Avevita, Meta Bizjak Eržen s.p.

avevitaslo@gmail.com Na Trati 17, 4248 Lesce

Izvedi več ..

Možnost zgodnje prijave po znižani EARLY BIRD ceni do

5. april 2020

Naslov vrste vstopnice

Kotizacija za seminar Fizološke osnove učenja (16. - 17. maj 2020)

Vstopnice za ta dogodek niso več na voljo za prodajo!