avevita_pogoji

To je avtomatsko generirano sporočilo, ki predstavlja povzetek vaše prijave oz. vašega naročila. 

V roku 8 delovnih dni bo podjetje AveVita pregledalo oddano naročilo / registracijo za seminar, preverilo dobavljivost oz. razpoložljivost in naročilo potrdilo oz. z razlogom zavrnilo. 

Podjetje AveVita lahko dobavo posameznega izdelka pogoji z izpolnjevanjem določenih pogojev (npr. udeležba na določenem seminarju, ipd.). Podjetje AveVita si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Podjetje AveVita pošlje potrdilo naročila po elektronski pošti in ga obvesti o predvidenem roku dostave. Kupoprodajna pogodba o nakupu izbranih izdelkov je s tem sklenjena.

Podjetje AveVita pošlje potrdilo registracije na seminar po elektronski pošti, skupaj z navodilom za plačilo 25% avansa kotizacije. Rezervacija je potrjena šele po prejemu avansa kotizacije. Pred prejemom avansa kotizacije se uporabnik ne šteje za prijavljenega na seminar.

Podjetje AveVita si pridržuje po lastni diskreciji kateremu koli uporabniku zavrniti udeležbo na posameznem seminarju.

Dobavni rok za izdelke iz zaloge je največ 15 delovnih dni od sklenitve pogodbe, v večini primerov pa bo blago odposlano v roku 5 delovnih dni po sklenitvi pogodbe. V primeru, da željenega izdelka trenutno ni v zalogi, bo podjetje AveVita o tem obvestilo kupca in mu sporočilo predvideni dobavni rok.